MAVZU:”OT SO’Z TURKUMIDAGI KELISHIKLAR USLUBIYATINI FANLARARO BOG’LAB O’RGANISH” (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Ushbu maqolada ona tili darslarini tabiat, geografiya,tarix,etnografiya,matematika,chizmachilik,adabiyot kabi boshqa fanlar bilan bog’lab o’tishning o’quvchilar tafakkurini