OILADA OTA- ONA VA FARZAND MUNOSABATLARINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK MUAMMOLARI (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Maqolada bola rivojlanishida otalar va onalar tasirini farqlashni taxlil qilishda otalarning turli yoshdagi bolalar bilan o’zaro xamkorlik hususiyatlarini o’rganish muximligi yoritilgan . Bundan tashqari maqolada oila bo’yicha olib borilgan xorij psixolog olimlarining ilmiy tadqiqot ishlari bayon etilgan .