YOSHLAR KAMOLOTIDA QADRIYATLARNING O`RNI (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Mazkur maqolada hozirgi globballashuv sharoitida tobora dolzarblashib borayotgan yoshlar kamoloti masalasi, tarbiya jarayonida xalqimiz milliy qadriyatlari va xalq og`zaki ijodi namunalarini o`rni yoritilgan.