ОИЛАДАГИ ОТА-ОНА ВА БОЛА МУНОСАБАТЛАРИДА ПСИХОЛОГИК ТАРБИЯ МАСАЛАЛАРИ (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Ушбу мақолада оилаларда ота-оналарнинг фарзанд тарбиясига жиддий эътибор қаратиши, комил инсон, руҳан соғлом фарзанд қилиб вояга етказишга қаратилган масалалар кўрилган. Ота-она ва фарзанд муносабатларига эътибор қаратилган.