MTTDA KATTA VA TAYYORLOV GURUHLARIDA PREDMETLARNING SHAKLI HAQIODAGI TASAVVURLARINI SHAKLLANTIRISH (Uzbek Scholar Journal, 2024)
Bolalarning (xususiy kuzatish materiallaridan foydalanib) buyumlarning shakli va geometrik figurani idrok qilish xususiyatlari.