TEXNOLOGIYA FANIDAN AMALIY MASHG’ULOTLAR JARAYONIDA YOSHLARNI KREATIV TADBIRKORLIK TA’LIMIGA YO’NALTIRISHNING PEDAGOGIK ASOSLAR (Uzbek Scholar Journal, 2024)
Respublikamizda milliy tarbiya tizimini takomillashtirish, jahon axborot resurslaridan bahramand bo’lishni kengaytirish jarayonida bo’lajak mutaxassislarda o’z kasbiga chuqur layoqatini tarbiyalash va uni takomillashtirib borish ta’lim tarbiya samaradorligini oshirish omili sifatida qaralmoqda.