ASTRONOMIYA DARSLARIDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH ORQALI TALABALARNING SHAXSIY VA PEDAGOGIK KOMPETETNLIKLARINI RIVOJLANTIRISH (Uzbek Scholar Journal, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida astronomiya fanini o‘qitishda kompyuter axborot texnologiyalaridan foydalangan holda samarali o‘qitish usullarini izlash, talabalarning shaxsiy va pedagogik kompetetnliklarini rivojlantirish yo‘llari tahlil qilingan.