TEXNOLOGIYA DARSLARI ORQALI O'QUVCHILARNING IJODKORLIGINI OSHIRISH VA KASBGA YO'NALTIRISH (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Maqola texnologiya faninining o'quvchilarda ixtirochilik, ijodkorlik, dizaynerlik qobiliyatlarining rivojlantirilishi xususan,o'quvchilarda o'z ijodiy g'oyasi asosida buymni loyihalash qobiliyatlarining shakllantirilishida o'rni haqida.