ZAMONAVIY TA'LIMDA ALGEBRA FANINI O'QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH USULLARI (FINLANDIYA TA'LIM TIZIMI ASOSIDA) (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Bugungi kunda uzluksiz ta’lim tizimida ta`lim sifati va samaradorligini oshirishda ilg‘or xorijiy tajribalarni qo‘llash muhim ahamiyat kasb etadi. Mazkur maqolada “Finlandiya o‘rta ta’lim maktablarida algebra fanini o’qitish samaradorligini oshirish usullari” ning muhim ahamiyatga ega ekanligi bayon etilgan.