JINOYATLARNI UMIMIY JIHATLARDAN KELIB CHIQIB TASNIFLASH (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Mazkur maqola, Jinoyatlarni umimiy jihatlardan kelib chiqib tasniflash haqida bo'lib, Jinoyatlarni obyektiga ko‘ra tasniflash masalasi Jinoyat kodeksi Maxsus qismidagi jinoyatlarni maxsus (turdosh) obyektiga qarab guruhlarga ajratish va maxsus obyektning ahamiyatiga qarab joylash-tirilishini belgilashi haqida.