"TEMURBEKLAR MAKTABI" XARBIY-AKADEMIK LITSEYLARI O‘QUVCHILARINI HARBUY-VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH, HARBIY OILIY TA’LIM MUASSASALARIGA PSIXOLOGIK TAYYORLASH METODIKALARI (Uzbek Scholar Journal, 2022)
"TEMURBEKLAR MAKTABI" XARBIY-AKADEMIK LITSEYLARI O‘QUVCHILARINI HARBUY-VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH, HARBIY OILIY TA’LIM MUASSASALARIGA PSIXOLOGIK TAYYORLASH METODIKALARI