OLIY O’QUV YURTI TALABALARIDA O’QISHGA BO’LGAN MOTIVATSIYANI SHAKLLANISHI (Uzbek Scholar Journal, 2022)
maqolada motivatsiya muammosi va uning mazmun mohiyati amaliy va nazariy jihatlari, olimlarning fikr muloxazalari bayon etilgan .