(untitled) (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Ushbu maqolada ona tili darslarini tabiat, geografiya,tarix,etnografiya,matematika,chizmachilik,adabiyot kabi boshqa fanlar bilan bog’lab o’tishning o’quvchilar tafakkurini