(untitled) (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Maqolada bola rivojlanishida otalar va onalar tasirini farqlashni taxlil qilishda otalarning turli yoshdagi bolalar bilan o’zaro xamkorlik hususiyatlarini o’rganish muximligi yoritilgan . Bundan tashqari maqolada oila bo’yicha olib borilgan xorij psixolog olimlarining ilmiy tadqiqot ishlari bayon etilgan .