(untitled) (Uzbek Scholar Journal, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida astronomiya fanini o‘qitishda kompyuter axborot texnologiyalaridan foydalangan holda samarali o‘qitish usullarini izlash, talabalarning shaxsiy va pedagogik kompetetnliklarini rivojlantirish yo‘llari tahlil qilingan.