(untitled) (Uzbek Scholar Journal, 2023)
Ushbu maqolada KPI tizimini tashkil topishi, uning ta’sir ko‘lami, uning qo‘lanilishi mumkin bo‘lgan sohalari, bugungi kundagi ahamiyatini qisman bo‘lsada yoritib, kengroq mazmunda ushbu tizim haqidagi ma’lumotlarni ochib berish ko‘zda tutilgan bo‘lib mavzuni yoritish davomiyligida bozor iqtisodiyoti sharoitida tashkilot xodimlarini boshqarish samaradorligiga ta’sir etuvchi omillardan to‘g‘ri va samarali foydalanish, tashkilot iqtisodiy samaradorligiga katta ta’sir ko‘rsatishi yuzasidan fikrlar birin-ketin uzviy bog‘liqlikni saqlagan holda namoyon qilinadi.