(untitled) (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Maqolada bola tarbiyasida oilaning o‘rni, milliy qadriyatlarimizning o‘quvchi shaxsiga ta‘siri, oiladagi muhit, tarbiya, tarbiyaning jamiyatdagi o‘rni, o‘qituvchi va ota-ona hamkorligi yoritib o‘tilgan bo‘lib, keltirilgan tavsiyalar o‘quvchi shaxsini tarbiyalash va ma‘naviy-axloqiy xususiyatlarni o‘quvchida shakllantirishga yordam beradi.