(untitled) (Uzbek Scholar Journal, 2022)
Maqola texnologiya faninining o’quvchilarda ixtirochilik, ijodkorlik, dizaynerlik qobiliyatlarining rivojlantirilishi xususan,o’quvchilarda o’z ijodiy g’oyasi asosida buymni loyihalash qobiliyatlarining shakllantirilishida o’rni haqida.